Välj en sida

För första gången på ett par år gör jag ett blogginlägg! Tiden har inte funnits och prioriteringarna har fått ligga på andra saker ett tag. Men det betyder verkligen inte att jag inte har haft viljan att blogga, för ni ska veta att jag saknat det ända in i benmärgen! 

Men nu är det dags, jag har gjort plats i mitt liv för att börja blogga igen och det känns som ett riktigt bra beslut.

Tips & inspiration

Poängen med bloggandet ska ju inte bara vara att mätta min stora skrivarlust, utan såklärt även också att bidra med tillräckligt intressant innehåll för att någon ska vilja läsa bloggen.

Men eftersom jag både älskar att skriva och att lära ut och coacha så tror och hoppas jag att jag ska kunna bocka av båda dessa syften men den här bloggen. Göra två flugor på smällen som man brukar säga (i Götet i alla fall). Hoppas ni vill hänga med!