Välj en sida

Grafisk design och varumärkesdesign är hjärtat i mitt företagande. Men allt började faktiskt med en nyfikenhet på fotografering när jag var 16 år och gick  gymnasiet. Och sedan dess har fotograferingen hängt med mig i livet som hobby, bisyssla och även heltidssyssla under en period. 

Jag älskar att fota och att ha det som en del av min vardag, även om jag jobbar mest med grafisk design. Men det som jag numer älskar ännu mer med fotograferingen är att coacha andra att bli sina egna fotografer.

 

Fotocoaching

Fotocoaching är numer en av mina tjänster som jag erbjuder i mitt företag. Oftast är kunderna som jag coachar också egna företagare som vill kunna ta sina egna bra bilder till sociala medier och webb. Och med rätt kunskaper och teknik så är den som känner produkten bäst också den som avbildar den bäst.

Men så är det såklart även en ekonomisk fråga. Att vara sin egen fotograf sparar pengar från en ensamföretagare med stram budget som hellre investerar sin tid.

Så, hur går det till då?

Mitt mål med en fotocoaching är att min kund ska kunna ta bästa möjliga bilder med den utrustning hen har tillgänglig.

Första tillfället går ut på att sammanställa vilka resurser som finns tillgängliga och eventuellt göra en inköpslista efter kundens budget om något behöver kompletteras. 

Sedan har vi en gemensam workshop där vi fotograferar tillsammans. Vi provar vinklar, avstånd och olika rekvisita och bygger en grund för framtida fotosessioner. 

Om man önskar visar jag även på workshopen hur man kan göra enklare redigeringar i Lightroom på mobilen för att sätta sin egen touch på bilderna.

Fysiskt eller digital

Beroende på kundens önskemål och rådande situation så kan hela coachingen göras digitalt såväl som fysiskt på plats hos kund.

Det kan kännas konstigt att ha en fotocoach digitalt, men med Zoom och webbkamera löser man det mesta 🙂

Paketpris

Jag gör löpande coachingar där kunden själv får bestämma när hen känner sig redo att stå på egna ben. Många känner sig osäkra innan start hur mycket hjälp de kommer behöva.

Men med fotocoachingen har jag även arbetat fram ett färdigt paket att erbjuda för de som vill veta redan innan hur mycket tid allt kommer att ta, och vad prislappen kommer att hamna på.

Mitt Fotocoaching-paket innehåller 1 inledande konsultation och 2 coachingtillfällen á 2 timmar till en kostnad på 3500 kr exkl. moms. Är du intresserad av mitt fotocoaching-paket är det bara att kontakta mig här >>