På grund av mina små inredningsprojekt – som aldrig är så små som de är i mitt huvud från början – har det blivit noll minuter över till att blogga. Varken om just de projekten eller om något annat heller för den delen. Tänk att man aldrig lär sig hur man själv funkar! Men vi skulle ju bara… Och just det, då måste vi ju även… och då måste vi också… annars funkar det ju inte alls. Och så vidare.

Vi skulle ju egentligen bara byta plats på tv-spelsrummet och Lelles rum för att få ljuden från diverse olika tv-aktiviteter längre från varandra. Men nu är det ju så att barnen trivs med att sova på samma våningsplan, varför vi kom fram till att vi även måste byta plats på vårt och Elias rum. Helt självklart, huh?

Och mitt i alla får jag dessutom för mig att tv-spelssoffan passar bättre i vardagsrummet och vice versa. Och då passar ju inte alls färgerna ihop längre! Ja, ni förstår ju. Pust och stånk.

 Mycket osmickrande mobilbild på soffdelen i vårt vardagsrum som för tillfället saknar soffbord. Det var nämligen alldeles för högt och alldeles för vitt för att passa in i den nya konstellationen, så det står ommålat med alldeles nykapade ben i lillstugan och torkar för tillfället. Men lovar såklart att visa bild på resultatet när det är klart. (Don't mind säkerhetsskåpet bakom soffan som av olika logistiska skäl varken fått sin rätta färg eller sin rätta plats ännu). Mycket osmickrande mobilbild på soffdelen i vårt vardagsrum som för tillfället saknar soffbord. Det var nämligen alldeles för högt och alldeles för vitt för att passa in i den nya konstellationen, så det står ommålat med alldeles nykapade ben i lillstugan och torkar för tillfället. Men lovar såklart att visa bild på resultatet när det är klart. (Don’t mind säkerhetsskåpet bakom soffan som av olika logistiska skäl varken fått sin rätta färg eller sin rätta plats ännu).

Hur som helst, det är kul med lite förändring ibland tycker jag (talar INTE för hela familjen nu). Ibland undrar vänner och bekanta vad som är mitt problem, varför jag aldrig är nöjd. De tycker att det ser olika ut varje gång de kommer på besök. Men jag tycker inte att jag har problem, jag tycker bara att jag har ett stort intresse för heminredning. Och så tycker jag att de ska komma och hälsa på lite oftare, då blir inte förändringarna lika stora 🙂

Det enda som egentligen är helt klart än så länge är Lelles “nya” rum. Han är jättenöjd och har fått välja tapet helt själv. Är noga med att låta barnen få välja hur de vill ha det i sina rum, även om vi inte alltid tycker helt lika om färger och sånt. Det är ju de som ska vara i rummet och sova gott där på nätterna (som tur är har mina barn ganska bra smak i alla fall).

Ska skrapa ihop ett inlägg om Lelles lilla rum snart, det blir inte så mycket bilder för det är inte så många kvadratmeter att fota på. Men nu; HEMLAGADE kötbullar med HEMLAGAT potatismos och gräddsås! Jaja, gräddsåsen är såklart också HEMLAGAD.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *