Fredag äntligen! Bloggar lite från soffan medan mannen duschar. Lite lätt magknip av för mycket tacos (som vanligt) men annars är allt toppen just nu.

Har haft lite dipp ett tag när det gäller inredningsprojekt här hemma. Inte så konstigt iofs, sommaren har ju bjudit på utomhusväder i överflöd och att stanna inne och dona med målning och tapetsering har liksom inte varit ett acceptabelt alternativ.

 Hallgarderoben - ett av mina påbörjade inredningsprojekt som kommer att bli avslutade under hösten (när jag ska öva på att avsluta det ena projektet innan jag påbörjar nästa...). Hallgarderoben – ett av mina påbörjade inredningsprojekt som kommer att bli avslutade under hösten (när jag ska öva på att avsluta det ena projektet innan jag påbörjar nästa…).

Men nu har det börjat klia i fingrarna och i helgen möblerar vi om lite här hemma. Starten på en liten remake i hela huset faktiskt. Ser mycket fram emot det!

Vi börjar med nytt rum till lilleman som vill flytta ner på bottenvåningen och hans gamla rum blir tv-spels- och filmrum. Sen ska vårt sovrum och vardagsrummet få sig ett ansiktslyft.

Så förhoppningsvis kommer det att vara lite extra inlägg och bilder från huset framöver, både här på bloggen och på Insta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *