Jag är så glad för den här sommaren. Sommaren 2018. Dels för min egen skull, vilken energi och livsglädje man får av sol och värme. Men mest för barnens skull. Så underbart att se dem bada, hoppa studsmatta, äta bär direkt från busken och spela fotboll på gräsmattan. Dag ut och dag in. Ett sommarlov att minnas.

Faktiskt är den här dagen den första som vi suttit inomhus i princip hela dagen (bortsett från ett snabbt tapetinköp, viktiga grejer). Det blåser lite kallt och småregnar ute. Men naturen behöver det. Och vi kan sitta o soffan och glo på Netflix utan att bli rastlösa och få dåligt samvete.

Nu kan man nästan börja känna lukten av hösten om man anstränger sig riktigt. Långt bort, men ändå en förnimmelse. Och för hösten har jag många planer. Alla kanske inte blir satta i verket, men det är så mitt liv funkar. Idéerna bara poppar ur mig, så mycket och snabbt så att jag ofta blir trött på mig själv. Går ju såklart inte att fullfölja alla på en gång. Men några ska jag nog få till i alla fall 🙂

 Den här sommaren har bjudit på många sol- och badtimmar! Här är vi i Norge hos våra fina vänner och badar i Fossingfjorden (både jag och Linus sitter bakom kameran dock). Den här sommaren har bjudit på många sol- och badtimmar! Här är vi i Norge hos våra fina vänner och badar i Fossingfjorden (både jag och Linus sitter bakom kameran dock).

Kategorier: Övrigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *