Här sitter jag på ett väldigt tomt kontor och tänker att det är på tiden att göra en liten timmarna-före-semestern-bloggning :)!

Det är inte många ambitiösa arbetsmyror kvar på kontoret, de flesta har städat sina skrivbord och tagit en välförtjänst semester. Och efter idag gör jag detsamma. Jobb en dag till, köra ett riktigt svettigt träningspass och sen hem och packa väskan med en kall öl i näven!

I morgon drar vi nämligen till Stockholm, jag och mannen. Barnen är hos mormor och morfar och lever livet med kusinerna och jag och Linus får fyra dagar själva i Stockholm. SJÄLVA I STOCKHOLM!! Hur lyxigt?

Sen blir det två dagar på Kolmården efter att vi hämtat upp barnen. Söta djurungar, delfinshow, gottisfrossa samt en och annan karusell. Längtar riktigt mycket.

Förhoppningvis ger semestern även utrymme till att fota lite. Det var länge sedan. På riktigt. Det jag längtar efter är sånt själslenande skymningsfotografi av härliga sommarvyer som får bli ett minne av en av de varmaste somrarna i mitt liv.

Så framöver kommer det väl mest att vara updates från familjeäventyren på semestern. Men efter det planerar jag även att klämma in ett och annat inlägg om mer jobbrelaterade tankar och tips.

Men nu; fortsätta jobba i några timmar till

 Här på kontoret börjar det bli tomt... Här på kontoret börjar det bli tomt…

Kategorier: Övrigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *