Frilansande webbkommunikatör

Jag är en frilansande webbkommunikatör med en bakgrund som både AD, copywriter och digital marknadsförare inom webb och e-handel. Jag är dessutom utbildad projektledare inom media & IT, vilket är en stor tillgång för mig när jag jobbar i större projekt.

Ord och bild har alltid varit en passion för mig. Likaså har det alltid varit en självklarhet att arbeta med kommunikation. Under min uppväxt hade jag ständigt näsan nedborrad i en spännande bok och drömde om en framtid som journalist.

Webb och kommunikation

I senare tonåren började jag knacka html och bygga hemsidor och mina framtidsvisioner förändrades en aning. Tillslut föll mitt val på en utbildning till projekt- och produktionsledare inom media och IT. Efter utbildningen fick jag anställning hos en stor svensk e-handelsaktör som projektledare och webbdesigner, och på den vägen är det.

Sedan dess har jag arbetat som webbkommunikatör på flera företag i olika roller. Jag har skapat innehåll till webbsidor, nyhetsmail, sociala medier och annonser för verksamheter i flertalet branscher.

Copywriting, SEO och grafisk design

På ett nördigt sätt går jag igång på att göra målgruppsanalyser, sökordsanalyser och skriva SEO-texter som rankar högt på sökmotorerna. Jag är både strateg och kreatör i ett och samma paket.

Kreativiteten är jag född med och sedan jag var barn har jag fotograferat och tecknat. Dessa kunskaper har jag även tagit med mig in i den digitala världen och är därför även en erfaren grafisk designer och AD.

En av mina stora styrkor som frilansande webbkommunikatör är att jag både skriver texter och skapar grafiskt bildmaterial. Därför kan jag ta ett helhetsgrepp om innehållet på din webb, dina sociala medier, dina nyhetsmail och dina annonser.

Jag som partner och leverantör

Vill du arbeta med en ödmjuk, ambitiös och kreativ webbkommunikatör med en konstnärlig ådra så är vi helt rätt för varandra!
Vill du att jag ska hjälpa dig och din verksamhet att synas bättre online?
Ring mig på
0763-37 67 38 
eller maila på
hello(at)thereseberggren.se 
så bokar vi ett möte!

Webbkommunikatör Therese Berggren